Va oferim urmatoarele sfaturi:

1) Masina de spalata, spala totul. Jucariile din plastic, vasele pentru sapun si alte produse din plastic pot fi curatate in masina de spalat. Efortul depus este Zero. Dati o tura prin casa si aduna lucrurile ce rareori le-ati curatat.

2) Drojdia. Aruncati putina drojdie de copt pe covoare, mobilierul tapitat și chiar și pe salteaua dvs. și lasati sa actionize pana se usucaDupa care aspirati bine materialele. Veti obtine un mediu mai proaspat instantaneu.

3) Rola de Scame. Acest produs versatile si portabil, este de un real folos cand vine vorba de a ridica praful din locurile greu accesibile. Rola de scame poate fi folosita si pentru a indeparta parul animalului dumneavoastra de compannie din casa sau chiar de pe el.

4) Curatati parul de animale rapid. O pereche de manusi de cauciuc este tot ce ai nevoie pentru a indeparata parul animalului tau de companie de pe perna sau fotoliul tau preferat. Tot ce este necesar este sa umeziti manusa sis a treceti cu ea prin zonele cu probleme.

5) Indepartarea prafului de pe plinte. Puteti curate plintele si fara s ava aplecati. Incaltati o soseta veche si treceti usor cu ea peste toata lungimea plintei. De indicat ar fi sa fie umezita in putina solute de geam.

6) Acordați o atenție deosebită gadget-urilor dvs. Telefoanele mobile au ajuns sa aiba mai multi germeni decat vasele de toaleta si probabil nu il curatati niciodata. Inmuiati o bucata de carpa in spirt si stergeti toate electronicele folosite mereu, telefoane, telecomenzi etc.

7) Curatarea posetei. Este remarcabil faptul ca bunurile care le folosim zilnic le curatam cel mai rar – poșeta ta este un altul din acele bunuri. Aproximativ jumătate din toate gentile pentru femei au bacterii pee le. Asa ca dezinfectati-o de cate ori puteti.

8) Mirosul de gunoi. Am o bucatarie mic si miroase ingrozitor. Incercati sa stoarceti o coaja de lamiae deasupra cosului de gunoi pentru a elimina mirosul neplacut..

9) Curatarea aerului conditionat. Inainte de prima zi de vara, asigurativa aca ati curatat lamele aerului conditionat pentru nu a incepe sa imprastie praf prin toata casa. Aveti nevoie de o carpa veche si niste solutie de geamuri.

Aruncatul revistelor. Exista anumite produse la care nu te gandesti sa renunti, acestea sunt revistele. Ganditiva la partea buna, reciclatile pentru un medu mai bun si spatiu mai mult.
Pentru mai multe sfaturi urmariti activitatea firmei noastre de curatenie.