Firma Curatenie Constanta 

 Firma de Curatenie Constanta EUROPREST  a fost gandita inca de la inceput ca un partener important al clientilor ce va ajuta la simplificarea proceselor si la economisirea de bani prin oferirea  pachetelor de servicii la preturi competitive.

#CurateniePeBune


Servicii Curatenie

Mop Firma de Curatenie
Continua

Dezinsectie

Dezinsectie constanta
Continua

Spalatorie Covoare

covoare compress
Continua

optimizare

Misiunea Firmei de Curatenie

Misiunea Firmei de Curatenie EUROPREST a fost  inca de la inceput prestarea de servicii la inalte standarde de executie, simplificand activitatea clientilor prin oferirea de pachete atractive, combinand Firma de Curatenie cu servicii de Deratizare sau Dezinsectie pentru orasul Constanta.

Apeland la Firma de Curatenie Constanta EUROPREST, veti beneficia de cele mai eficiente servicii de curatenie profesionala. Fiecare locatie este diferita de altele si de aceea oferim servicii profesionale personalizate nevoilor dumneavoastra.

Oferim servicii complete de curatenie pentru cele mai diverse tipuri de locatii, la cel mai bun raport Calitate/Pret.


Servicii Complete

Singura Firma de Curatenie din judetul Constanta ce ofera servicii complete pentru companii private si de stat. Oferim servicii de curatenie, mentenanta spatii comerciale sau cladiri, dezinsectie si deratizare, mutari si relocari.


Suntem Specializati

Menținem standardele calitatii prin pregatirea si evaluarea periodica a personalului. Reinvestim constant in echipamente si utilaje de lucru pentru a oferi cele mai eficiente servicii de pe piata.


Asiguram cele mai bune preturi

Suntem importatori directi pentru produsele si materialele folosite, acest lucru ne permite sa avem  preturi competitive si stocuri permanente, nedispunand de alti furnizori.


Servicii de Curatenie pentru Birouri

Serviciile firmei noastre de curatenie, va pot salva timp si bani, permitandu-va sa va concentrati pe alte aspecte mai importante ale afacerii dumneavoastra, in timp ce va desfasurati activitatea intr-un mediu proaspat si curat.

Putem personaliza serviciile in functie de nevoile dumneavoastra, incepand cu programul de lucru si terminand cu detaliile lucrarii. 

Suntem disponibili pentru situatii inopinante, cum ar fi vizite anuntate in ultim moment ale unor parteneri de afaceri sau superiori, la care raspundem cu promptitudine pentru ca imaginea dumneavoastra sa nu fie afectata niciun moment. Ne putem desfasura activitatea inainte sau dupa orele de munca, pentru a ne asigura ca nu incomodam pe nimeni.

curatenie birouri
Devotament 100%
Design 80%
Marketing 70%
Performanta 98%

Firma Curatenie Constanta

Servicii Firma Curatenie Constanta EUROPREST
Curatenie de intretinere spatii comerciale, birouri sau cladiri.
Curatenie generala in spatii comerciale sau industriale.
Curatenie dupa constructor.
Curatat mochete si covoare cu pudra uscata ( nu folosim apa ).
Curatarea profesionala a pardoselilor, sigilare si ceruire.
Inchiriere personal perioade scurte si lungi.
Inchirieri Cameriste si personal hotelier.
Alpinism utilitar.
Degresari Pardoseli.
Indiferent de locatia dumneavoastra, venim cu cele mai ingenioase si eficente solutii.
Interventii rapide in tot judetul Constanta.

Curatenie Dupa Constructor In Constanta

 Ai terminat cu constructia sau renovarea casei? Cu siguranta nu te poti muta! Alege o firma de curatenie din Constanta pentru a termina rapid si eficient aceasta importanta operatiune pentru ca tu sa te poti bucura cat mai repede de noua ta casa. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre de curatenie post construct prin  cele mai eficiente metode.

Standarde superioare

Curatenia dupa constructor necesita folosirea unor substante si echipamente speciale pentru a curata si elimina definitiv praful, urmele de vopsea sau ciment. In lipsa acestora praful nu va putea fi indepartat si se va depune in scurt timp din nou pe toate suprafetele spalate, facand efortul de a curata zadarnic si ineficient. Echipa noastra de profesionisti are experienta necesara abordarii sistematice a procesului de curatenie.

curatenie dupa constructor

Curatarea Pardoselilor din Ceramica.

gresie baie

Pardoselile din ceramică sunt o opțiune populară pentru podele. Sunt durabile, dar la fel ca toate pardoselile, au nevoie de îngrijire și de curățare.

Iată câteva sfaturi inteligente cu privire la modul de curățare a pardoselilor.

Curățați sau aspirați podelele de ceramica de câteva ori pe săptămână. Nisipul poate zgâria si intra suprafața ei. Odată ce ați înlăturat murdăria, sunteți gata să spalati. Se amestecă un detergent slab cu apă fierbinte și se aplică cu un mop de carpa. Schimbati solutia din galeata de multe ori incat astfel sa nu aveti apa murdara, pentru nu a lasa aspectul tulbure pe podea. Dacă raman urme pe podea, îndepărtațile cu un detergent universal. Asigurați-vă că este neabraziv, astfel încât nu va zgâria podeaua. De asemenea, puteți face propria dumneavoastra solutie de curatat  amestecând suc de lămâie sau oțet cu apă fierbinte. Aplicați pe podea și apoi uscați cu o cârpă curată. Puteți folosi un prosop pe care îl împingeți cu piciorul peste podea.

De ce un contract de curatenie!

Mediul in care lucram are un impact foarte mare asupra prestatiei noastre la locul de munca. Un spatiu curat si igienic ne va face sa fim mai eficienti si organizati. Orice spatiu utilizat necesita curatenie de intretinere cel putin odata pe saptamana pentru a facilita activitatile care se desfasoara si pentru a evita imbolnavirea angajatiilor.

Avantajul principal este acela ca intretinerea curateniei faciliteaza starea de spirit a angajatilor ce vor lucra intr-un mediu placut. Un spatiu aerisit, organizat, deschis si curat ii va face sa aiba o stare de spirit mai buna si vor lucra cu placere iar acest lucru va le va reduce nivelul de stress si le va creste randamentul.

Un alt avantaj este acela ca un spatiu curatat constant va reduce riscul aparitiei bacteriilor care pot cauza boli, infectii si alte complicatii. Angajatorul trebuie sa puna sanatatea angajatiilor pe primul loc si sa asigure un mediu igienic unde ei pot lucra confortabil. De asemenea spatiul curat le va reduce disconfortul acelor angajati mai sensibili si sunt predispusi la alergii.

Un ultim avantaj este faptul ca atunci cand se va face curatenia generala toate operatiuniile de curatenie vor fi mai usor de executat deoarece curatenia a fost mentinuta constant.  Frecventa cu care se efectueaza curatenia de intretinere este la latitudinea angajatorului si se face in functie de marimea spatiului.

Toate spatiile pot fi surse de contaminare de la tastatura din birou, la locul unde se ia masa si pana la grupurile sanitare. De aceea e vital ca toate sa fie curatate in amanunt pana la ultimul detaliu si mai ales sa fie curatate de profesionisti cu solutii si ustensile speciale.

Pentru ca noi ne dorim sa va oferim toate aceste avantaje va punem la dispozitie serviciile firmei noastre de curatenie.