Cand trebuie efectuata dezinsectia?

Angajatorii au obligatia de a efectua diferite operatiuni de deratizare, dezinfectie si dezinsectie in sediul companiei, tocmai pentru a nu afecta sanatatea angajatilor si pentru a nu fi un pericol din cauza gandacilor sau rozatoarelor care isi fac aparitita, mai ales in orasele mari.

Atunci cand un agent economic apeleaza la serviciile uneifirme specializate in deratizare, dezinfectie si dezinsectie, trebuie sa aleaga una care ofera contract si garantie pentruserviciile oferite, astfel incat agentul sa beneficieze de sigurantaserviciilor prestate si remunerate.

Asa cum spuneam anterior, orasele sunt cele maipredispuse la aparitia daunatorilor, iar acestia aduc odata cu eitot felul de boli si efecte nefavorabile asupra sanatatii oamenilor, mai ales asupra imaginii respectivei firme in fata clientilor.

De ce trebuie facuta dezinsectia intr-o firma?

Primul argument si poate cel mai important il reprezintafaptul ca serviciile de dezinsectie ne protejeaza sanatatea. In al doilea rand, ne asigura un grad ridicat de confort. Printre boliletransmise de catre insectele daunatoare se numara: malaria, febra galbena, meningita transmisa de catre tantari, febrabutonoasa, boala Lyme care este transmisa de catre capuse, diverse toxinfectii alimentare prin bacteria E.coli transmise de muste, pesta si tifosul murin ce sunt transmise de purici.

Cand trebuie efectuata dezinsectia si unde?

In cazul in care vorbim despre insecte precum gandacii, puricii si plosnitele, trebuie efectuata pe tot parcursul anului, iardezinsectia impotriva insectelor zburatoare, cu exceptiadaunatorilor de depozit, trebuie efectuata incepand cu lunamartie si pana in lunile octombrie – noiembrie, in functie de temperatura mediului ambiental.

Cat costa dezinsectia?

Compania noastra foloseste solutii profesionale, a caroreficienta este de 100%. Incercam sa ne asiguram intotdeauna ca intre pretul oferit si calitatea lucrarilor exista intotdeauna un raport echilibrat, si luam in calcul gradul de infestare, tipul de insecta si frecventa de executie.

Pentru a oferi cele mai bune servicii, folosim solutiiprofesionale destinate special spatiilor in care trebuie sa ne desfasuram activitatea, precum intreprinderile, birourile, magazinele, restaurantele, unitatile sanitare si alte institutiipublice, precum si case sau apartamente ce apartin persoanelorfizice.

Ne asiguram intotdeauna ca oferim cele mai bune serviciide dezinsectie, dezinfectie si deratizare, astfel ca dispunem si de un personal calificat cu experienta in domeniu, ce folosesteechipamente si materiale de calitate ce lupta eficient impotrivainfestarilor cu daunatori.

Detinem avizele si autorizatiile necesare in furnizarea de servicii care sa raspunda asteptarilor clientilor nostri. In plus, actionam in functie de un plan bine stabilit si in urma uneianalize personalizate a problemei cu care te confrunti sau a nevoilor pe care le ai.

Cand trebuie apelat la serviciile unei firme de dezinsectie?

In ultimii ani, legile impun agentilor economici din tara saapeleze la servicii de dezinsectie, deratizare si dezinfectie la intervale de timp periodice. De ce? Pentru ca sanatateaangajatilor este cea mai importanta, iar anagajatorii trebuie sa se asigure ca ofera locuri de munca curate, lipsite de infestari de orice fel.

Cine poate apela la servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie?

Ca o obligativitate, toate societatile comerciale trebuie saapeleze la serviciile unei firme de deratizare, dezinsectie sidezinfectie, indiferent ca acestea au drept domeniu de activitatealimentatia publica sau nu. Diferentele consta in perioadele de timp in care trebuie efectuate interventiile.

Spre exemplu, in cazul unei societati care isi desfasoara activitatea in domeniul alimentatiei, serviciile de dezinsectie si dezinfectie trebuie efectuate o data pe luna sau de fiecare data cand este necesar. Deratizarea trebuie efectuata o data la trei lunide zile. In cazul societatilor care nu-si desfasoara activitatea in domeniul alimentar, perioadele de timp ajung de la trei la saseluni, ori de cate ori este necesar.

Exista institutii ale statului care pot solicita documente care sa ateste efectuarea acestor interventii, printre care se numaraDSV-ul, Sanepid-ul, politia locala, primaria sau chiar Garda de Mediu.

Institutiile statului mentioneaza clar ca toate societatilecomerciale din sistemul public si privat trebuie sa respecteaceste norme si sa se asigure ca efectueaza periodic lucrari de deratizare, dezinfectie si dezinsectie.

Ce se intampla in situatia in care nu sunt respectate aceste norme?

Normele sunt reglementate de catre legea 95/2006 siORDIN-ul nr. 82 din 9 martie 2015. Potrivit ordinului, dezinsectia trebuie sa se execute trimestrial si de fiecare data cand este nevoie, in spatiile inchise ale operatorilor economicicu profil nealimentar, institutiilor publice si spatiilor comuneinchise ale cladirilor.

In cazul in care vorbim despre un agent economic si o unitate sanitara, regulile vorbesc clar despre realizarea de servicii de deratizare si dezinsectie lunar si ori de cate ori este nevoie. Se pot face si la solicitarea persoanelor fizice in spatiile rezidentiale.

Legat de frecventa deratizarii, legea spune ca agentii care nu opereaza in domeniul alimentar, trebuie sa execute deratizarea o data pe semstru si de fiecare data cand este nevoiepentru a stopa un focar.

Pentru cei care isi desfasoara activitatea in industriaalimentara, deratizarea se efectueaza o data pe trimestru si de fiecare data cand este nevoie pentru a stinge un focar. Pentrupersoanele fizice, se executa servicii de deratizare la solicitareaacestora sau de fiecare data cand este nevoie pentru stingereaunui focar.

In cazul in care nu sunt respectate aceste norme, societatilevor fi sanctionate cu contraventii. Amenzile sunt cuprinse intre3.000 si 8.000 lei.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi firma de dezinsectie, dezinfectie si deratizare?

Trebuie sa fii atent la anumite detalii, ca sa te poti asiguraca ai parte de cele mai bune lucrari efectuate. Compania noastradesfasoara lucrari de dezinsectie, deratizare si dezinfectie in Constanta si a obtinut autorizatiile necesare desfasurarii de astfelde servicii, astfel incat sa ofere rezultate rapide si eficiente.

Daca esti o societate comerciala, este important sa ai partede o evaluare corecta, astfel incat sa comunici corect ce tipuri de daunatori iti afecteaza activitatea. Asigura-te ca firma la care apelezi pentru servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie in Constanta, ofera tarife corecte, dar si servicii care se ridica la inaltimea tarifului si ca respecta cererile si programarile.

Tarifele solicitate de o astfel de firma variaza in functie de marimea suprafetei ce trebuie deratizate, in functie de daunatoriicu care echipele se vor confrunta, dar si in functie de gravitateasituatiei.

Tine minte ca lucrarile de deratizare, dezinfectie sidezinsectie trebuie realizate de catre specialist in domeniu, care realizeaza aceste servicii cu profesionalism. Asigura-te ca substantele pe care compania le foloseste nu sunt daunatoarepentru oameni, animale si mediul inconjurator, astfel incat sa nu afecteze sanatatea angajatilor.

Acum ca stii cand trebuie efectuata dezinsectia, stii cand este cel mai bun moment sa apelezi la astfel de servicii, in functie de sectorul in care iti desfasori activitatea. Asigura-te ca ai toate informatiile de care ai nevoie si apeleaza cu incredere la serviciile unei firme de dezinsectie, dezinfectie si deratizare.

Pentru detalii si programari, foloseste formularul de contact si cere o parere si o oferta specializata.