Curatare Hote Constanta

Curatare Hote si eliberare de Adeverinta Cosar Autorizat

Curatare hote intr-un mod profesional din restaurante, cantine, fastfood-uri, precum si curatarea filtrelor si tubulatura hotei. Curatarea hotei se executa cu aparate profesionale cu presiune cu jet de apa calda, folosind solutii speciale de indepartare a grasimilor si a altor depuneri. Toate substantele si materialele utilizate sunt avizate de Ministerul Sanatatii sunt ecologice si biodegradabile si nu au un efect toxic asupra organismului uman.

Curatarea in mod regulat a hotei asigura performante bune si prelungirea duratei de viata a acesteia. Utilizarea regulata a detergentilor speciali pentru suprafetele din inox si a celor de dizolvare a grasimilor din bucatarie pot prelungi durata de viata a a elementelor.

Operatiunea de curatare hote consta in masuri de mentenanta ce trebuie intreprinse asupra sistemelor de evacuare a gazelor arse si a vaporilor de grasimi in scopul evitarii producerii unor incendii de proportii in urma carora pot rezulta pierderi materiale, dar si umane.

Hotele profesionale de bucatarie din restaurant si fastfood-uri aduna reziduri in zona  filtrelor, reziduri provenite din fum si din vapori de grasime iar aceste depuneri nu se observa din exterior. Necuratand depunerile de grasime din tubulatura hotei si ventilator apare riscul de incendiu.