SERVICII DERATIZARE

Servicii Deratizare  PREMIUM

Ce este deratizarea?

,,Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestora la un nivel numeric redus”.

Rozatoarele fac parte din clasa mamifere si reprezinta o treime din fauna globului pamantesc.

In tara noastra se poate intalni un numar mare de rozatoare, grupate in sase familii, cu peste 35 de specii si subspecii, caracterizate prin insusiri de viata putin intalnite la alte animale, care explica rolul daunator sub aspect economic si al mentinerii si raspandirii unor boli deosebit de grave.

Una dintre insusiri este dezvoltarea excesiva si cresterea permanenta a dintilor incisivi, cu ajutorul carora acestea rod, distrug si consuma cantitati enorme de produse agroalimentare.

Tipuri deratizare

 • Deratizare profilactica sau preventiva realizata cu scopul impiedicarii inmultirii si raspandirii insectelor si a germenilor patogeni. Deratizarea profilactica se efectueaza conf. legislatiei in vigoare in functie de specificul locatiei;
 • Deratzare curativa sau de combatere avand drept scop distrugerea insectelor si a bolilor infectioase sau parazitare. Deratizarea curativa se va face prin vizite regulate pana la eradicarea infestarii.
servicii deratizare constanta
Cand se efectueaza deratizarea?

Procesul de deratizare se va efectua in locurile in care exista focare declarate ce pun in pericol sanatatea oamenilor sau a animalelor. Acesta va fi realizat pe parcul intregului an insa, cu precadere in sezonul de primavara si toamna, cand resursele de hrana agricola se imputineaza iar temperaturile exterioare devin tot mai scazute.

Pentru consumatorii economici, insa, recomandam executarea deratizarii cel putin odata pe semestru, iar pentru depozitele cu produse alimentare, deratizarea trebuie facuta lunar sau ori de cate ori este nevoie.

Evaluarea gradului de infestare se face pe baza urmelor lasate: urme, mancare inceputa, gaurile pe care acestia le rod in pardoseala, pereti si eventuale cadavre.

Pentru aplicarea momelilor impotriva rozatoarelor, vom tine cont de zonele de tranzit si de traseele acestora. Se vor aplica momeli toxice in zona depistata,in cutii speciale (statii de intoxicare) sau locuri inguste, la care pot avea acces doar rozatoarele. Raticidele pot fi gasite in diferite forme, si ajuta la desfasurarea procesului de deratizare.

Principalele tipuri de raticide sunt in forma de pliculet, iar aceasta metoda este cea mai eficienta in combaterea rozatoarelor.

De ce firma de deratizare EUROPREST ?

EUROPREST este o firma specializata in prestarea serviciilor de deratizare. Scopul nostru este acela de a identifica problemele cu care va confruntati si de a va oferi cele mai bune solutii in rezolvarea acestora. In acest sens, va punem la dispozitie personal calificat, va oferim servicii la preturi reale si utilizam substante de ultima generatie. Toate lucrarile sunt executate cu echipamente moderne, adecvat fiecarei situatii.

Detinem urmatoarele autorizatii si ceritificari:

 • Autorizatie DSV
 • Notificare Conformitate DSP
 • Personal calificat „AGENT D.D.D.”
 • Contract ridicare deseuri periculoare
 • Autorizatie Mediu Cod CAEN 0161 Activitati auxiliare pentru productia vegetala
 • ISO 9001 – Managementul Calitatii
 • ISO 14001 – Management de Mediu
 • ISO 45001 – Management al Sanatatii si Securitatii In Munca
 • Licenta Operare Portuara
deratizare constanta

deratizare constanta

firma deratizare constanta

pret servicii deratizare

deratizare constanta firma servicii de deratizare constanta