Dezinsectie si Deratizare Constanta

Daunatori?                              

Spune-le Pa Pa!

 Siguranta inainte de toate

 Interventii rapide

 Produse de calitate

 Discounturi mari

          EUROPREST

Probabil cele mai bune servicii de Dezinsectie si Dertatizare din Constanta

dezinsectie deratizare constanta

Firma de Dezinsectie si Deratizare EUROPREST, reuseste sa satisfaca nevoile tuturor clientilor de la persoane fizice pana la persoane juridice sau instituii publice respectand in totalitate legislatia in vigoare.

Detinem autorizatia necesara prestarii de servicii DDD( dezinsectie, deratizare, dezinfectie ), emisa de “Directia Sanitar Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor“. Fiecare lucrare de Deratizare, Dezinsectie sau Dezinfectie este insotita de un  Proces Verbal din care va rezulta cantitatea de substanta folosita, metoda de lucru, si alte detalii de interes, acest Proces Verbal fiind recunoscut de toate unitatille carea au competenta de a verfica existente acestor lucrari.

Garantam combaterea rozatoarelor, insectelor, taratoarelor si zburatoarelor precum si indepartarea sporilor si bacterilor prin folosirea exclusive a produselor BAYER, avizate de Ministerul Sanatatii.

Intreaga noastra activitate se desfasoara sub atenta supraveghere a unui medic veterinar pentru a buna executie si o mai buna protectie a mediului inconjurator.

Servicii DDD Autorizate DSVSA si ISO 9001:2015EXCLUSIV PRODUSE BAYER

O firma de dezinsectie si deratizare autorizata, cu experienta, va folosi intodeauna substante profesionale ce nu se gasesc pe piata libera. Pentru a putea folosi substante profesionale, o firma de dezinsectie si deratizare Constanta,  trebuie sa detina toate autorizatiile si certificarile necesare firmei, cat si personal calificat pentru efectuarea lucrariilor.

Fie ca detineti un mic restaurant , fie ca desfasurati operatiuni pe zone extinse, firma de Dezinsectie si Deratizare Constanta EUROPREST se va adaptam cu succes nevoilor dumneavoastra.

Folosim cele mai recente tehnici de combatere a daunatorilor disponibile si substante non-toxice de ori cate ori este nevoie.

Europrest firma dezinsectie constanta

Dezinsectie Constanta

Ce reprezinta Dezinsectia?

Dezinsectia reprezinta actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor  daunatore pentru om sau animale. Dezinsectia trebuie efectuata pe toate spatiile locuite sau circulate  de oameni, atat in interior cat si in exterior.

Dezinsectie Constanta impotriva insectelor taratoare, precum gandacii, puricii, plosnitele trebuie efectuata pe tot parcursul anului, iar impotriva insectelor zburatoare, din primavara pana in toamna dar si in functie de temperatura mediului ambient.

Dezinsectia completeaza celelalte operatiuni ( curatenie si dezinfectie ) contribuind la combaterea si prevenirea unor boli transmise de insect si acarieni catre om, facand parte din  complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator.

Dezinsectia chimica se realizeaza cu ajutorul pompelor de joasa presiune sau a pompelor automatizate de inalta presiune. ( atomizoare, nebulizatoare etc.) cu ajutorul carora se pulverizeaza substanta insecticida. Toate substantele insecticide folosite trebuiesc autorizate de Ministerul Sanatatii.

Dezinsectia ecologica realizata de o firma de dezinsectie se poate efectua cu ajutorul statiilor de captare pe baza de adeziv cu atractanti, atat alimentari, cat si hormonali. Aceasta variant protejeaza mediului inconjurator.

Pentru Dezinsectie Constanta ne gasiti aici.

firma dezinsectie constanta

DEZINSECTIE CONSTANTA – SERVICII OBLIGATORII PRIN LEGE PENTRU PERSOANE JURIDICE

Deratizare Constanta

 

Ce reprezinta Deratizarea?

Deratizarea reprezinta actiunea de combatere a rozatoarelor si mentinerea acestora la un nivel numeric redus. Actiunile de deratizare trebuiesc efectuate permanet pentru pastrarea unui nivel redus sau inexistent de rozatoare.

Pentru Deratizare Constanta  folosim  momeli toxice care sunt realizate prin aplicarea substantelor pe cereale sau alimente, sau folosirea de momeli cerate pentru o buna pastrare a proprietatiilor pe timp indelungat.

Rolul deratizarii este foarte important si de aceea este necesara efectuarea ei in mod continu si ritmic pentru a impiedeca refacerea  populatiei de daunatori Transmiterea de astfel de afectiuni cum sunt trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa se realizeaza prin muscatura sau contact.

Deasemenea prin deratizare se realizeaza prevenirea si combaterea transmiterii de boli bacteriene, virotice si parazitare pe care acesti daunatori le transmit atat la om cat si la animale.

Oferim servicii complete de dezinsectie si deratizare Constanta, pentru orice fel de spatiu, fie ca este vorba de cladiri rezidentiale, comerciale sau industriale. Va garantam gasirea solutiilor optime care sa va scape definitiv de problemele legate de insecte si rozatoare. Folosim cele mai recente tehnologii si produse inovatoare pentru a va proteja casa si afacerea, iar planurile noastre de lucru sunt adaptate fiecarui caz in parte, in functie de nevoile specifice.

Mai multe detalii despre deratizare gasiti aici.

firma deratizare constanta

DERATIZARE CONSTANTA – SERVICII OBLIGATORII PRIN LEGE PENTRU PERSOANE JURIDICE

Dezinfectie Constanta

 

Ce reprezinta Dezinfectia?

Dezinfectia este o metoda a igienei destinata în primul rand decontaminarii mediului de germeni patogeni, microbieni și inframicrobieni.

În profilaxia infecției, în general, dezinfecția este principala metoda de îndepartare, neutralizare sau distrugere a germenului patogen.

Serviciile de dezinfectie sunt pretabile cu majortatea locatiilor cu risc crescut de infestare cum ar fi: spitale, bucatarii, sali de sport, clinici medicale, unitati de invatamant, unitati de cazare, spatii de productie etc.

Efectuam servicii de Dezinfectie in Constanta doar cu solutii avizate de Ministerul Sanatatii.

firma dezinfectie constanta