Dezinsectie si Deratizare Constanta

dezinsectie deratizare constanta

Ce reprezinta dezinsectia?

 

Dezinsectia reprezinta totalitatea metodelor de prevenire si combatere a insectelor, atat taratoare cat si zburatoare prin metode mecanice, fizice, biologice sau chimice.

Dezinsectia completeaza celelalte operatiuni ( curatenie si dezinfectie ) contribuind la combaterea si prevenirea unor boli transmise de insect si acarieni catre om, facand parte din  complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator.

Dezinsectia chimica se realizeaza cu ajutorul pompelor de joasa presiune sau a pompelor automatizate de inalta presiune. ( atomizoare, nebulizatoare etc.) cu ajutorul carora se pulverizeaza substanta insecticida. Toate substantele insecticide folosite trebuiesc autorizate de Ministerul Sanatatii.

Dezinsectia ecologica realizata de o firma de dezinsectie se poate efectua cu ajutorul statiilor de captare pe baza de adeziv cu atractanti, atat alimentary, cat si hormonali. Aceasta variant protejeaza mediului inconjurator.

O firma de dezinsectie autorizata, cu experienta, va folosi intodeauna substante profesionale ce nu se gasesc pe piata libera. Pentru a putea folosi substante profesionale, o firma de dezinsectie trebuie sa detina toate autorizatiile si certificarile necesare firmei, cat si personalului care efectueaza interventiile.

Fie ca detineti un mic restaurant , fie ca desfasurati operatiuni pe zone extinse, Firma de Dezinsectie Constanta EUROPREST se va adaptam cu succes nevoilor dumneavoastra.

Folosim cele mai recente tehnici de combatere a daunatorilor disponibile si substante non-toxice de ori cate ori este nevoie.

Stim ca sunteti satui de firme care dau cu apa, noi vrem sa demonstram contrariu si sa lasam rezultatele sa vorbeasca. Comunicam activ cu clientii nostri despre ce facem sau urmeaza sa facem incat procedeul sa fie inteles de fiecare client.

Fie ca detineti un mic restaurant , fie ca desfasurati operatiuni pe zone extinse, ne adaptam cu succes nevoilor dumneavoastra.

Suntem mandri sa lucram cu locatii si companii de renume.

Clientii contractanti au dreptul la apeluri gratuite pentru problemele aparute intre inspectiile regulate.

Dezinsectie Constanta

Dezinsectia este actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor  daunatore pentru om sau animale.

Dezinsectia trebuie efectuata pe toate spatiile locuite sau circulate  de oameni, atat in interior cat si in exterior.

Dezinsectia impotriva insectelor taratoare, precum gandacii, puricii, plosnitele trebuie efectuata pe tot parcursul anului, iar impotriva insectelor zburatoare, din primavara pana in toamna dar si in functie de temperatura mediului ambient.

Pentru Dezinsectie Constanta ne gasiti aici.

Dezinsectie Constanta

Dezinfectie Constanta

Dezinfectia este o metoda a igienei destinata în primul rand decontaminarii mediului de germeni patogeni, microbieni și inframicrobieni.

În profilaxia infecției, în general, dezinfecția este principala metoda de îndepartare, neutralizare sau distrugere a germenului patogen.

Serviciile de dezinfectie sunt pretabile cu majortatea locatiilor cu risc crescut de infestare cum ar fi: spitale,bucatarii, sali de sport, clinici medicale, unitati de invatamant, unitati de cazare, spatii de productie etc.

Efectuam servicii de Dezinfectie in Constanta doar cu solutii avizate de Ministerul Sanatatii.

Dezinsectie Constanta

Deratizare Constanta

Deratizarea reprezinta actiunea de combatere a rozatoarelor si mentinerea acestora la un nivel numeric redus.

Actiunile de deratizare trebuiesc efectuate permanet pentru pastrarea unui nivel redus sau inexistent de rozatoare.

Pentru Deratizare Constanta  folosim  momeli toxice care sunt realizate prin aplicarea substantelor pe cereale sau alimente, sau folosirea de momeli cerate pentru o buna pastrare a proprietatiilor pe timp indelungat.

Rolul deratizarii este foarte important si de aceea este necesara efectuarea ei in mod continu si ritmic pentru a impiedeca refacerea  populatiei de daunatori .

Deasemenea prin deratizare se realizeasa prevenirea si combaterea transmiterii de boli bacteriene, virotice si parazitare pe care acesti daunatori le transmit atat la om cat si la animale.

Transmiterea de astfel de afectiuni cum sunt trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa se realizeaza prin muscatura sau contact.

Dezinsectie Constanta