Dezinsectie si Deratizare Asociatii de Proprietari

Operatiunea de dezinsectie si deratizare  este recomandat sa se efectueze in perioadele favorabile aparitiei insectelor daunatoare, in special din primavara pana la inceputul iernii. Serviciile de Dezinsectie si deratizare se efectueaza cu produse avizate de Ministerul Sanatatii si specifice pentru tipul de daunatori vizati.

Legislatie Dezinsectie si Deratizare Asociatii de Proprietari.

Ordinul nr. 82/2015 pentru aprobarea Normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei romane noteaza: „dezinsectia periodica se va face la intervale prevazute in metodologii, dar nu mai mari de 3 luni, iar deratizarea periodica se va face la intervale de maximum 6 luni; intre operatiunile periodice se vor aplica proceduri de dezinsectie si deratizare curente, de intretinere, in functie de prezenta vectorilor”.

Dezinsectie si Deratizare Asociatii de Proprietari

Cum se efectueaza Dezinsectia si Deratizare Asociatiilor de Proprietari

Un tratament DDD complet si eficient pentru asociatii de proprietari implica tratarea fiecarui spatiu diferit. in cazul subsolului este necesara thermonebulizarea, in cazul gehnelor de gunoi si a casei scarii se va folosi pompele de pulverizare reziduala, in cazul exteriorului dezinsectia se va efectua cu atomizoare de mare putere, incat toata vegetatia si perimetrul blocului sa fie acoperita cat mai usor cu insecticid.

Deratizarea se va efectua doar la subsol cu ajutorul momelilor toxice aplicate strategic.

Ce reprezinta Termonebulizarea.

Termonebulizarea este un proces de dezinsecție sau dezinfecție, prin care se creează o particula foarte fina care sa pătrundă in toate crăpăturile sau locurile unde se pot ascunde dăunătorii. Aceasta particula se face cu ajutorul unor aparate speciale, care ard un amestec de produs petrolier cu insecticid, creându-se o ceata calda, care datorita particulelor de dimensiuni foarte mici creează un efect vizual asemănător unui nor de fum.
Din studiile efectuate pana in prezent, rezulta o serie de cifre extrem de interesante si anume: daca se tratează o suprafața, prin aplicarea unui cantități identice de insecticid/dezinfectant, dar prin metode diferite se obțin următoarele valori:
Pulverizare: se obține o singura picătura cu dimensiunea de 300 µ diametru;
Nebulizare: se obțin 1000 picături de 30 µ diametru;
Termonebulizare: se obțin 1.000.000 picături de 3 µ diametru.
, deci conform acestor statistici, tratamentul prin termonebulizare are cea mai mare rata de penetrare si oferă cele mai bune rezultate in majoritatea cazurilor, indiferent de tipul si gradul de infestare a spațiului tratat.
Serviciile de dezinsectie si deratizare oferite de catre o societate autorizata trebuie sa varieze intre 30 si 90 de zile.

Pentru detalii si programari va rugam folositi formularul de contact.