Facility Management

Serviciile de Mentenanta ( Facility Management ) au ca scop degrevarea managerilor de problemele tehnice ce pot aparea si asigurarea executiei la standarde inalte a viitoarelor modificari sau situatii .

Avantajele sunt multiple, de la simpla economie de bani prin prevenirea situatilor critice pana la o usoara modificare de proiect sau amenajare a spatiului operational.

Prin serviciile de Mentenanta intelegem totalitatea operatiunilor de prevenire si corectare a situatilor aparute sau ce pot sa apara si viitoare modificari in spatiile administrate.

Pentru detalii referitoare la serviciul tehnica, va rugam scrieti-ne pe adesa de mail din pagina de contract si revenim cu detalii exacte si cu o descriere completa a serviciuli.

Reparatii sanitare constanta
Tehnicieni constanta
Reparatii sanitare Constanta

Mentenanta preventiva presupune controale periodice, revizii la intervale stabilite de normative sau producatori, schimburi de materiale consumabile, lubrifiere etc.

Mentenanta predictiva contribuie la determinarea precisa a actiunilor de intretinere. Aceasta are ca efect important reducerea costurilor, prin detectarea eventualelor disfunctionalitati, deoarece se desfasoara în perioada functionarii echipamentelor.

Mentenanta corectiva se impune pentru remedierea imediata a unei defecțiuni, apăruta accidental. Principalele activitati constau în repararea sau înlocuirea pieselor defecte.

Cum Colaboram?

Serviciul de mentenanta este disponibil pe baza unui contract de prestari servicii sau pe baza de comanda ( interventie ) in cazul unei situatii neprevazute ne angajam sa remediem si sa prioritizam problemele parteneriolor nostri.

Ce cuprinde?

Verificari, reparatii si intretineri a instalatiilor sanitare, termice, electrice, mobilier, pereti sau plafoane casetate, montaj gresie fainata, zugraveli si tencuieli.

AVANTAJE!

  • Timp minim necesar pentru intervenție (1-3 ore).
  • Posibilitatea de a ne solicita non-stop in caz de forta majora.
  • Reducerea costurilor cu întreținerea, prin prevenirea situațiilor de avarie și menținerea în parametrii optimi.
  • Simplificarea activitatii managerilor.