Servicii Curatenie Constanta

EUROPREST ofera Servicii profesionale de Curatenie in Constanta

“Reusim sa excelam  prin serviciile de curatenie folosind doar personal cu experienta indelungata in domeniul curatenie, echipamente de ultima ora si solutii de cea mai buna calitate.”

Printre partenerii nostri se afla Tork, Ecolab, Diversey, Sebo, Taski, Tennant si Evans.


Firma de Curatenie Constanta  EUROPREST

Reuseste sa se plieze pe nevoile fiecarui client in parte, ajungand astfel lider de piata intr-o perioada foarte scurta.Venim in sprijinul clientiilor si cu solutii tehnice pentru problemele intampinate in timpul procesului de curatare a spatiilor.

EUROPREST  ( Firma de curatenie Constanta ) are ca scop oferirea de servicii la standarde foarte inalte si  preturi competitive.

Servicii Curatenie Constanta  

Suntem specializati in oferirea de Servicii Curatenie profesionala, dispunem de o echipa foarte mare de personal incat sa putem onora si duce la bun sfarsit orice lucrare.

Serviciile specializate includ:

Curatare Mochete si Covoare prin metoda uscata, umeda si uda, Curatat Vitrine si indepartat urme de lipici, decapare pardoseli si degresare profesionala, curatare si dezinfectare bucatarii etc.

Firma de Curatenie EUROPREST va sta la dispozitie permanent.

Servicii Curatenie Constanta EUROPREST

Firma de Curatenie Constanta
Curatenie Constanta

Servicii pe baza de comanda 

Oferim Servicii Curatenie  pe  baza de comanda pentru companiile care nu fac parte din locatile noastre contractate.

Serviciile de Curatenie variaza de la simpla curatare a suprafetelor vitrate pana la servicii ample de curatenie dupa constructor.

Serviciile pe baza de comanda pot fi:

Curatenie Generala, Curatenie de Intretinre, Curatenie spatii exterioare, Curatare suprafete vitrate, Intretinere spatii verzi, Tuns Iarba, Curatat pardosele mecanic, Tratament Pardoseli de lemn sau piatra, Curatat mochete si covoare dar si servicii de mutari.

Servicii Full Time 

Asiguram personal calificat pentru o gama vasta de locatii, incepand de la sedii de firma, magazine si hoteluri. Posibilitaea de colaborare incepe de la simpla inchiriere a personalului pana la preluarea totala a sarcinilor din sectorul administrativ. Suntem lideri pe serviciile de Curatenie in jud. Constanta pe sectorul comercial.