Servicii Curatenie Constanta

EUROPREST ofera Servicii profesionale de Curatenie in Constanta

“Reusim sa excelam  prin serviciile de curatenie folosind doar personal cu experienta indelungata in domeniul curatenie, echipamente de ultima ora si solutii de cea mai buna calitate.”

Printre partenerii nostri se afla Tork, Ecolab, Diversey, Sebo, Taski, Tennant si Evans.


Firma de Curatenie Constanta  EUROPREST

Reuseste sa se plieze pe nevoile fiecarui client in parte, ajungand astfel lider de piata intr-o perioada foarte scurta.Venim in sprijinul clientiilor si cu solutii tehnice pentru problemele intampinate in timpul procesului de curatare a spatiilor.

EUROPREST  ( Firma de curatenie Constanta ) are ca scop oferirea de servicii la standarde foarte inalte si  preturi competitive.

Servicii Curatenie Constanta  

Suntem specializati in oferirea de Servicii Curatenie profesionala, dispunem de o echipa foarte mare de personal incat sa putem onora si duce la bun sfarsit orice lucrare.

Serviciile specializate includ:

Curatare Mochete si Covoare prin metoda uscata, umeda si uda, Curatat Vitrine si indepartat urme de lipici, decapare pardoseli si degresare profesionala, curatare si dezinfectare bucatarii etc.

Firma de Curatenie EUROPREST va sta la dispozitie permanent.

Servicii Curatenie Constanta EUROPREST

Firma de Curatenie Constanta
Curatenie Constanta

Servicii pe baza de comanda 

Oferim Servicii Curatenie  pe  baza de comanda pentru companiile care nu fac parte din locatile noastre contractate.

Serviciile de Curatenie variaza de la simpla curatare a suprafetelor vitrate pana la servicii ample de curatenie dupa constructor.

Serviciile pe baza de comanda pot fi:

Curatenie Generala, Curatenie de Intretinre, Curatenie spatii exterioare, Curatare suprafete vitrate, Intretinere spatii verzi, Tuns Iarba, Curatat pardosele mecanic, Tratament Pardoseli de lemn sau piatra, Curatat mochete si covoare dar si servicii de mutari.

Servicii Full Time 

Asiguram personal calificat pentru o gama vasta de locatii, incepand de la sedii de firma, magazine si hoteluri. Posibilitaea de colaborare incepe de la simpla inchiriere a personalului pana la preluarea totala a sarcinilor din sectorul administrativ. Suntem lideri pe serviciile de Curatenie in jud. Constanta pe sectorul comercial.

De ce un contract de curatenie!

Mediul in care lucram are un impact foarte mare asupra prestatiei noastre la locul de munca. Un spatiu curat si igienic ne va face sa fim mai eficienti si organizati. Orice spatiu utilizat necesita curatenie de intretinere cel putin odata pe saptamana pentru a facilita activitatile care se desfasoara si pentru a evita imbolnavirea angajatiilor.

Avantajul principal este acela ca intretinerea curateniei faciliteaza starea de spirit a angajatilor ce vor lucra intr-un mediu placut. Un spatiu aerisit, organizat, deschis si curat ii va face sa aiba o stare de spirit mai buna si vor lucra cu placere iar acest lucru va le va reduce nivelul de stress si le va creste randamentul.

Un alt avantaj este acela ca un spatiu curatat constant va reduce riscul aparitiei bacteriilor care pot cauza boli, infectii si alte complicatii. Angajatorul trebuie sa puna sanatatea angajatiilor pe primul loc si sa asigure un mediu igienic unde ei pot lucra confortabil. De asemenea spatiul curat le va reduce disconfortul acelor angajati mai sensibili si sunt predispusi la alergii.

Un ultim avantaj este faptul ca atunci cand se va face curatenia generala toate operatiuniile de curatenie vor fi mai usor de executat deoarece curatenia a fost mentinuta constant.  Frecventa cu care se efectueaza curatenia de intretinere este la latitudinea angajatorului si se face in functie de marimea spatiului.

Toate spatiile pot fi surse de contaminare de la tastatura din birou, la locul unde se ia masa si pana la grupurile sanitare. De aceea e vital ca toate sa fie curatate in amanunt pana la ultimul detaliu si mai ales sa fie curatate de profesionisti cu solutii si ustensile speciale.

Pentru ca noi ne dorim sa va oferim toate aceste avantaje va punem la dispozitie serviciile firmei noastre de curatenie.