Termoizolare cu spuma poliuretanica

In procesul de termoizolare se poate folosi doua tipuri de spuma poliuretanica, amandoua asigura o calitate superioara. Echipa noastra iti ofera asistenta tehnica in alegerea cele mai bune solutii de termoizolare. Diferentele dintre cele doua tipuri de spuma, vor determina modul in care lucrarea ta se va comporta in timp.

Spuma poliuretanica cu celula deschisa

Este o spuma cu densitate scazuta, cu o performanta termica asemanatoare cu cea a materialelor clasice. Potrivita in special la poduri, pentru umplerea peretilor, a tavanului si a planseului, aceasta spuma permite patrunderea aerului si a umezelii daca nu este aplicata corect.

Spuma poliuretanica cu celula inchisa

Spuma cu celula inchisa este o spuma dura, rigida, cu densitate mare si cu un coeficient de conductivitate termica excelent. Ideala pentru o izolare continua atat in aplicatii comerciale cat si pentru case ce necesita cel mai bun factor de transfer termic si o protectie sporita la umezeala, infiltratii sau mucegai.

Avantajele izolarii cu spuma poliuretanica

Performanta termica a fiecarui material se masoara prin coeficientul de conductivitate termica λ si raportat la grosimea aplicata, prin rezistenta termica. Cu cat materialul este mai eficient, cu atat coeficientul de conductivitate va fi mai mic si rezistenta termica va fi mai mare. Spuma poliuretanica are cel mai mic coeficient de conductivitate dintre toate materialele izolatoare.

pentru mai multe detalii despre izolatiile cu spuma poliuretanica va recomandam sa acesati acest site: https://izopod.ro/