SOLUTIE GANDACI DE BUCATARIE

Eliminarea gandacilor de bucatarie a fost intotdeauna o activitate dificil de gestionat. Exista mai multe tipuri de gandaci de bucatarie, iar metodele de combatere a acestora difera. Gandacii de bucatarie, rozatoarele, mustele pot contamina, cu usurinta, alimentele, raspandind bacterii. Toti acesti daunatori sunt o amenintare pentru casa ta si trebuiesc luate masurile necesare pentru distrugerea lor. Nu poate fi nimic mai neplacut decat un gandac de bucatarie printre vesela sau chiar in alimente. Gandacii de bucatarie raspandesc 30 de tipuri de bacterii, printre care E coli si Salmonella, viermi paraziti si alte tipuri de agenti patogeni umani. In plus, saliva lor, excrementele si organismele descompuse contin proteine alergene care declanseaza diverse alergii.

CE SOLUTII SE RECOMANDA IN COMBATEREA GANDACILOR DE BUCATARIE

Solutie Gandaci de Bucatarie

Solutie Gandaci de Bucatarie

Pentru combaterea eficienta a gandacilor de bucatarie, insecticidele profesionale sau gelurile contra gandacilor sunt cele mai indicate. In baza acestor substante puteti scapati definitiv de gandacii de bucatarie. Regula de baza este sa efectuati cel putin 3 tratamente la intervale de maxim 14 zile.

CUM SE APLICA SOLUTIILE PENTRU GANDACII DE BUCATARIE

De celele mai multe ori tratamentele efectuate in regie proprie tind sa nu aiba succes, nu sunt indeajuns doar insecticidele si gelurile pentru combaterea gandacilor de bucatarie, metoda de aplicare este la fel de importanta. Pentru o corecta aplicare a substantelor insecticide aveti nevoie de un vermorel electric sau un nebulizator cu care va trebui sa aplicati substantele inecticide in toate zonele ascunse a incaperilor, nu in ultimul rand, trebuie sa tineti cont de tocurile usilor, colturi intunecate si zonele ferite. Niciodata gandacii de bucatarie nu isi vor face cuibul la vedere. Din experinta va spunem ca locurle preferate pentru depunerea oualelor sunt pat-cablurile si in spatele dulapurilor.

ELIMINATREA GANDACILOR DE BUCATARIE CU AJUTORUL SPECIALISTILOR

dezinsectie gandaciUneori, oricat ai incerca sa elimini gandacii de bucatarie cu ajutorul unor produse din comert, practica arata ca dezinsectia profesionala este o procedura mult mai eficienta. Iata cateva dintre motivele pentru care este bine sa apelezi la o firma de dezinsectie autorizata:

  • Substantele utiliztate de catre firma noastra sunt Autorizate de catre Ministerul Sanatatii.
  • Beneficiati de garantie extinsa dupa efectuarea unui tratament complet.
  • Nu va expuneti riscului intoxicarii cu substante biocide.
  • Cheltuiti mai putini bani cu noi decat cu substantele cumparate din comert.

Daca te-ai saturat de gandacii de bucatarie, lasa-ne un mesaj folosind forumularul de mai jos si convinge-te de ce suntem cei mai buni.