Spalatorie Covoare Constanta

 Apeleaza pentru cele mai bune servicii de spalatorie covoare din Constanta ! Iti ridicam covoarele de acasa, le spalam, apoi le livram inapoi impecabile. Livrare 1 – 3 zile in functie de perioada.

Suna Acum!

Transport Gratuit


Spalatoria de covoare EUROPREST asigura transportul gratuit in Constanta. Pentru zonele limitrofe comanda minima este de 100 lei.


Uscare Rapida


Covoarele  sunt uscate in mediu controlat si inapoiate in maxim 72 ore. Termenul scurt este posibil datorita utilajelor profesionale de spalat si uscat.


Pret Corect 9 lei / m²


Percepem un tarif unic de 9 lei / m²


pentru serviciile de spalat covoare, indiferent de gradul de murdarie.Spalatorie Covoare Constanta

EUROPREST

Suntem poate cea mai profesionista si flexibila spalatorie de covoare din Constanta, spalam covoarele in functie de materialul lor si de natura murdariei.

Prima etapa in spalarea covoarelor este masurarea si indentificarea petelor, pasul doi consta in desprafurirea mecanica a covoarelor, pasul trei, aspirarea covoarelor cu echipamente foarte puternice sau utilaje. Pasul 4 este consta in spalarea si clatirea covoarelor cu aparate de spalat cu perii sau cu presiune. Dupa care urmeaza etapa de stoarcere prin centrifugare si uscare in mediu controlat, cu temeperatura pana in 50 grade celsius pentru a evita mirosulrile neplacute si a avea un timp redus de asteptare. in final covoarele sunt verificate si ambalate in saci protectori si livrate clientilor.

Cum procedam?

Programam Colectarea


Stabilim impreuna cu dumneavoastra ziua in care putem colecta covoarele printr-o comanda telefonica sau online.


Colectam Covoarele


Ne prezentam la dumneavoastra pentru Colectarea Covoarelor pe baza unui bon de comanda. Masuratorile au loc la sediul nostru.


Spalam Covoarele


Spalarea covoarelor se face cu utilaje profesionale pe baza de apa si detergent, in functie de materialul covoarelor poate fi mecanic sau manual.


Inapoiem Covoarele


Livrarea covoarelor se efectueaza in ziua stabilita impreuna cu  dvs. De obicei nu dureaza mai mult de 72 ore. Transportul in mun. Constanta este Gratuit.


I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.