Spalatorie Covoare Constanta

Spalatorie Covoare Constanta

Spalarea profesionala a covoarelor se efectueaza integral mecanic, cu echipamente de ultima generatie:

Desprafuitor covoare ce asigura eliminarea preliminara a excesului de praf de pe covoare
Masina automata de spalat covoare pe baza de apa si detergenti speciali conceputi pentru orice tip de material si pentru inlaturarea eficienta a petelor si a murdariei
Centrifuga profesionala pentru stoarcerea imediata a apei
Dezumidificator covoare  pentru o uscare rapida si eficienta in spatiu interior

Masina de finisat pentru a ne asigura ca nu raman urme de praf sau scame


Transport Gratuit


Spalatoria de covoare EUROPREST asigura transportul gratuit in Constanta. Pentru zonele limitrofe comanda minima este de 100 lei.


Uscare Rapida


Covoarele  sunt uscate in mediu controlat si inapoiate in maxim 72 ore. Termenul scurt este posibil datorita utilajelor profesionale de spalat si uscat.


Pret Corect 8 lei / m²


Percepem un tarif unic de 8 lei / m² pentru serviciile de spalat covoare, indiferent de gradul de murdarie.Suntem poate cea mai profesionista si flexibila spalatorie de covoare din Constanta, spalam covoarele in functie de materialul lor si de natura murdariei.

Prima etapa in spalarea covoarelor este masurarea si indentificarea petelor, pasul doi consta in desprafurirea mecanica a covoarelor, pasul trei, aspirarea covoarelor cu echipamente foarte puternice sau utilaje. Pasul 4 este consta in spalarea si clatirea covoarelor cu aparate de spalat cu perii sau cu presiune. Dupa care urmeaza etapa de stoarcere prin centrifugare si uscare in mediu controlat, cu temeperatura pana in 50 grade celsius pentru a evita mirosulrile neplacute si a avea un timp redus de asteptare. in final covoarele sunt verificate si ambalate in saci protectori si livrate clientilor.

Spalatorie Covoare Constanta EUROPREST. Cum procedam?

Programam Colectarea


Stabilim impreuna cu dumneavoastra ziua in care putem colecta covoarele printr-o comanda telefonica sau online.


Colectam Covoarele


Ne prezentam la dumneavoastra pentru Colectarea Covoarelor pe baza unui bon de comanda. Masuratorile au loc la sediul nostru.


Spalam Covoarele


Spalarea covoarelor se face cu utilaje profesionale pe baza de apa si detergent, in functie de materialul covoarelor poate fi mecanic sau manual.


Inapoiem Covoarele


Livrarea covoarelor se efectueaza in ziua stabilita impreuna cu  dvs. De obicei nu dureaza mai mult de 72 ore. Transportul in mun. Constanta este Gratuit.


Protejam Covoarele!

Covoarele si mochetele sunt articole textile foarte complexe si, in acelasi timp, delicate. Metoda de curatare a covoarelor aplicata de noi presupune procedee diferite de spalare umeda sau spalare in solvent chimic, in functie de natura fibrelor si a colorantilor folositi la vopsire, pentru pastrarea nealterata a culorilor, mentinerea stabilitatii dimensionale si a gradului de elasticitate a fibrelor.

Toate operatiunile sunt facute sub controlul atent si respectand recomandarile producatorilor, date fiind riscurile de contractare a fibrelor si de migrare a colorantilor, in special in cazul covoarelor din fibre naturale.

Desprafuirea covoarelor se realizeaza  cu utilaje dotate cu dispozitive vibratorii, cu aspirare concomitenta a prafului, ceea ce permite eliminarea acestuia in profunzime si totodata protejaza firele si urzeala.

Aplica de tratamente pentru indepartarea petelor, de inviorare a culorilor si de inlaturare a mirosurilor neplacute cauzate de animalele de companie sau a umiditatii din casa.

Uscarea se realizeaza in mediu controlat cu  aer cald, cu controlul atent al temperaturii si debitului de aer in functie de natura fiecarui covor.

Alege o Spalatorie de covoare profesionala din Constanta

Riscurile asumate sunt urmatoarele:

Spalatoriile auto si spalatorile improvizate nu detin substantele si nici tehnologia necesara prelucrarii si detasarii petelor, iar calitatea prestatiei este relativ scazut.

Desprafuirea se face superficial sau deloc, datorita lipsei sistemelor profesionale.

Covoarele scumpe, manuale sau din fibre naturale vor fi distruse prin spalarea cu apa, singura metoda de curatare recomandata de producatori in aceste cazuri fiind prelucrarea in solvent chimic, cu utilaje profesionale;

Spalarea cu jet de apa pe suprafete cimentate si frecarea cu peria duc la rarirea si ruperea covorului, precum si la migrarea culorilor.

Manipularea covoarelor ude si uscarea lor atarnata pe suporturi improvizate conduc la distrugerea urzelii covorului si la intinderi neuniforme.

Uscarea indelungata, mai ales in perioada rece, favorizeaza aparitia unor mirosuri neplacute.

Spalatorie Covoare Constanta

Spalatorie Premium

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.