Firma Dezinsectie Constanta

EUROPREST TEAM ’98 S.R.L. este o firma dezinsectie Constanta specializata in prestarea serviciilor de Dezinsectie si Deratizare. Compania detine toate autorizatiile necesare, personal calificat, dar si echipamente de ultima generatie.

DEZINSECTIE, definitie

Dezinsectie Constanta reprezinta totalitatea metodelor si mijloacelor de prevenire si combatere a artropodelor si insectelor. Atat taratoare, cat si zburatoare, numite vectori prin metode mecanice, fizice, biologice sau chimice. Serviciile de dezinsectie trebuiesc prestate de catre personal autorizat si doar cu ajutorul substantelor inseticide autorizate.

DEZINSECTIE, particularitati

 • Dezinsectia completeaza sau inlocuieste masurile de dezinfectie in munca de prevenire si combatere a unor boli transmise de artropode (tantar, paduche, purice, capusa).
 • Dezinsectia Contribuie la realizarea mediului igienic al omului prin distrugerea sau indepartarea unor artropode direct suparatoare, hematofage, intepatoare etc.
 • Dezinsectia Contribuie la imbunatatirea activitatii agricole si de zootehnie, precum si la conservarea bunurilor alimentare, prin distrugerea sau indepartarea unor artropode daunatoare pentru planta si animale.

Dezinsectie, tipuri

 • Dezinsectia preventiva are scopul de a impiedica inmultirea si raspandirea daunatorilor, prin crearea de conditii nefavorabile dezvoltarii acestora.  Ea se refera la aplicarea intocmai si permanent a masurilor igienico-sanitare, de buna gospodarire a obiectivului in scopul reducerii la minimum a depozitelor de materii organice in descompunere.  Favorabile dezvoltarii larvelor si a posibilitatilor de acces a insectelor adulte spre hrana. Are caracter permanent si trebuie facuta ori de cate ori este nevoie dar nu la intervale mai mari de 3 luni.
 • Dezinsectia curativa consta in executarea unor actiuni de combatere in focar, cu scopul distrugerii rapide a daunatorilor existenti. Se realizeaza la intervale repetate de 10-14 zile pentru distrugerea focarelor, fiind urmata apoi de dezinsectia profilactica.
 • Dezinsectia profilactica se realizeaza prin igiena personala, igiena locuintei, a adaposturilor pentru animale, spatiul din jurul locuintei, salubrizarea gospodariilor, indepartarea corecta a reziduurilor. Asanarea  terenurilor mlastinoase,  canalizare, drenare, impiedecarea accesului in locuinta a insectelor zburatoare.

Dezinsectie Chimica

Dezinsectia chimica constau in aplicarea de substante insecticide in scopul indepartarii  sau  distrugerii  insectelor.  Pentru a putea fi utilizate in sectorul de igiena si sanatate publica, in locuri precum locuinte, birouri, spitale.  hoteluri, diverse locuri publice, restaurante, cantine, unitati industriale cu profil alimentar, abatoare, depozite, centre comerciale, magazine, mijloace de transport.

Insecticidele trebuie sa fie biodegradabile, adica sa nu se acumuleze  in mediul inconjurator. De asemenea, ele nu trebuie sa murdareasca, sa nu pateze si sa nu lase urme vizibile pe suprafetele tratate.

dezinsectie constanta

DEZINSECTIA CU GEL

Dezinsectia cu gel se efectueaza aplicand substanta sub forma de picaturi atat in zonele de trecere ale insectelor vizate, cat si in spatiile in care nu pot fi utilizate substantele lichide (aparatura electronica si electrocasnica, panouri electrice, sertare, masini de gatit, aparate de cafea, etc.). Avantajul acestei operatiuni este ca picaturile de gel nu se vad, substanta nu pateaza, nu are miros, nu provoaca alergii sau disconfort, iar efectuarea acestui serviciu nu afecteaza activitatea umana in zonele unde are loc dezinsectia.

DEZINSECTIA CHIMICA

Dezinsectia chimica se efectueaza cu ajutorul substantelor insecticide de ingestie si contact, pentru combaterea insectelor adulte si a larvelor. Substantele se aplica in stare pulverizata, in strat grosier, sub forma de aerosoli. Tratamentul se efectueaza in doua etape la interval de 14-21 zile cu pompa tip vermorel pentru spatiile inchise (apartamente, birouri, etc), iar pentru exterior (cladiri si vegetatie) se folosesc aparate tip atomizor, generatoare de ceata rece sau termofoggere.

firma dezinsectie Constanta

Legea impune agentilor economici din Romania sa contracteze servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la intervale periodice. Gandindu-ne la sanatatea celor din jur, ne dorim sa le efectuam intr-un mod cat mai profesionist.

In momentul de fata, in Romania aceste servicii nu sunt privite de toata lumea ca fiind necesare, de aceea este nevoie de o mai buna informare a fiecaruia asupra riscurilor la care se expune. In felul acesta aratam ca ne pasa de confortul nostru si al celor din jur.

Legea nr. 95/2006  privind asistenţa de sănătate publică, publicată în Monitorul Oficial nr. 204/1998, stipulează la cap. VII, art. 37: ‘’Orice persoană fizica sau juridica, avand calitatea de angajator, este obligata sa asigure fondurile și condițiile necesare pentru aplicarea masurilor de igiena.  dezinfecție, dezinsecție și deratizare periodica’’

Frecventa lucrarilor de Dezinsectie este reglementata de prevederile legale in vigoare astfel:

 • Unitatile de alimentatie publica, de ori de cate ori este nevoie dar nu mai rar de o data pe luna. ( restaurant, cafenele, spatii de poductie alimentara )
 • Restul activitatilor, de ori de cate ori este nevoie dar nu mai rar de o data la 3 luni de zile. ( institutii, acociatii de proprietari, magazine, spatii de birouri, etc. )

dezinsectie gandaci de bucatarie

firma dezinsectie Constanta

DEZINSECTIE IN REGIM DE URGENTA IN JUD. CONSTANTA

Dezinsectie in regim de urgenta in judetul Constanta. Daca te ai saturat de tratamentele facute in regie proprie sau ai apeat la alta fima de dezinsectie si tot nu ai scapat de daunatori, anunta-ne si este posibil ca in mai putin de 1 ora sa sa ai un Agent de Dezinsectie Autorizat la usa ta. Compania EUROPREST cu sediul central in Constanta, presteaza servicii autorizate DDDla nivel National. In cazul in care nu detinem punct de lucru in orasul tau, cautam si selectam un subcontractor la fel de serios ca noi.

DEZINSECTIE PLOSNITE DE PAT – CONSTANTA

Dezinsectia contra plosnitelor de pat tinde sa fie cel mai complicat tratament aplicat daunatorilor. Infestarea cu plosnite de pat este o problema pe care orice proprietar ar trebui sa o trateze intr-un mod extrem de serios. Acesti daunatori parazitari se hranesc cu sangele oamenilor, precum si cu sangele cald al altor creaturi. Unii oameni cred in mod eronat ca plosnitele de pat sunt greu de observat la fata locului, deoarece acestea sunt practic invizibile cu ochiul liber. Acest lucru este, pur si simplu, neadevarat.

Plosnitele de pat adulte ajung sa aiba o lungime de 5 mm si o latime de 2 mm, fiind destul de vizibile. Cu toate acestea, aceste insecte sunt translucide si greu de observat atunci cand sunt tinere sau nimfe. Plosnitele de pat sunt adesea confundate cu gandacii de covoare sau cu alti gandaci de dimensiuni mici si pot trece neobservati pentru o vreme sau pot fi tratati cu superficialitate.

DEZINSECTIE PLOSNITE DE PAT

Plosnitele de pat nu sunt complet creaturi nocturne, dar se hranesc, in general, in timpul noptii cu sangele oamenilor, datorita faptului ca atunci este cea mai prielnica perioada. In stadiile incipiente ale infestarii cu plosnite de pat, acest lucru poate fi greu de identificat deoarece umflaturile rosii si mancarimile ce apar la nivelul corpului unei persoane pot fi dimineata confundate cu muscaturi de tantar sau de paianjen.

Dezinsectia plosnitelor de pat

Se poate face in mai multe moduri diferite. Datorita faptului ca aceasta problema este destul de serioasa, cel mai bine este ca oamenii sa apeleze la o firma de dezinsectie autorizata, pentru a avea parte de o exterminare 100% eficienta si nepericuloasa pentru sanatatea umana.

Dezinsectia in cazul plosnitelor de pat se va efectua cu ajutorul insecticidelor chimice, aplicate strategic in zonele preferate de ele.  Proprietarul impreuna cu familia si animalele sale de companie sunt tinuti in afara zonei tratate pe durata tratamentului si minim  3 ore dupa.

Orice piesa de mobilier sau material textil care sunt indepartate din camera in care are loc tratamentul ar trebui sa fie sigilate cu atentie pentru a se asigura ca nu se vor transporta plosnite de pat in alte incaperi. Va recomandam, de asemenea, o spalare individuala a lenjeriei de pat si a hainelor la o temperatura de peste 60 grade dupa efectuarea primei dezinsectii contra plosnitelor.

Pentru tarife folositi formularul de contact disponibil AICI sau apelati numarul de telefon situat in josul paginii.

De ce sa apelezi la firma de dezinsectie EUROPREST ?

EUROPREST firma dezinsectie Constanta este o companie specializata in prestarea serviciilor de Dezinsectie si Deratizare. Scopul nostru este acela de a identifica problemele cu care va confruntati si de a va oferi cele mai bune solutii in rezolvarea acestora. In acest sens, va punem la dispozitie personal calificat, va oferim servicii la preturi reale si utilizam substante de ultima generatie. Toate lucrarile sunt executate cu echipamente moderne, adecvat fiecarei situatii.

Dezinsectie Constanta

Detinem urmatoarele autorizatii si ceritificari:

 • Autorizatie DSV 
 • Notificare Conformitate DSP
 • Personal calificat „AGENT D.D.D.”
 • Contract ridicare deseuri periculoase
 • Autorizatie Mediu Constanta Cod CAEN 0161 Activitati auxiliare pentru productia vegetala
 • ISO 9001 – Managementul Calitatii
 • ISO 14001 – Management de Mediu
 • ISO 45001 – Management al Sanatatii si Securitatii In Munca
 • Licenta Operare Portuara